SVÉD MENÜ
SERTÉS DARÁLT HÚSBÓL KÉSZÜLT FŰSZERES GOMBÓCOK, ROSTON SÜTVE, SÜLT KRUMPLIVAL, BARNAMÁRTÁSSAL, ÁFONYA LEKVÁRRAL ÉS SALÁTÁVAL.
ERDÉLYI MENÜ
MARHA-SERTÉS DARÁLT HÚSBÓL KÉSZÜLT FŰSZERES RUDACSKÁK, ROSTON SÜTVE, SÜLT KRUMPLIVAL. PADLIZSÁNKRÉMMEL, MUSTÁRRAL ÉS SALÁTÁVAL.

SZLOVÁK MENÜ
MUSTÁROS PÁCBAN ÉRLELT SERTÉS TARJA, TÓCSNIVAL (LAPCSÁNKÁVAL, DURVÁRA RESZELT KRUMPLI, TOJÁS, LISZT, SÖR, SÓ), FOKHAGYMÁS TEJFELLEL, FÜSTÖLT RESZELT SAJTTAL ÉS SALÁTÁVAL.

LENGYEL MENÜ
GRILLEZETT KOLBÁSZOK (3 -FÉLE), PÁROLT ALMÁS SAVANYÍTOTT KÁPOSZTA, ROZSKENYÉR, MUSTÁR.

CIPRUSI MENÜ
GRILLEZETT HALLOUMI SAJT, SÜLT KRUMPLI. EGYEDI ÍZESÍTÉSŰ MAJONÉZ, SALÁTA LILA HAGYMÁVAL ÉS BALZSAMECETTEL.

GÖRÖG MENÜ
SOUVLAKI (FŰSZERES CSIRKENYÁRSAK LILAHAGYMÁVAL ÉS CUKKÍNIVEL) ROSTON, SÜLT KRUMPLI, SALÁTA UBORKÁVAL ÉS FOKHAGYMÁS GÖRÖG JOGHURTTAL.

LAPCSÁNKA MENÜ
(TÓCSNI VAGY AHOGY TETSZIK, VEGETÁRIÁNUS) DURVÁRA RESZELT KRUMPLI, TOJÁS, LISZT, SÖR, SÓ ROSTON SÜTVE, FOKHAGYMÁS TEJFELLEL, FÜSTÖLT RESZELT SAJTTAL, NÉMI SALÁTA DÍSZÍTÉSSEL.
